8 de set. 2010

COPA CATALANA DH GRANDVALIRA
EL PASAT CAP DE SEMANA EM VAI DESPLASAT SOL, A LA PENULTIMA CARRERA DE LA COPA CATALANA A GRANDVALIRA.


EL DISSABTE VAI PASAR EL DIA FENT TOTES LES BAIXADES QUE VAI BULGER I MES, JA QUE AIXO ES EL QUE TE ANAR DE CURSA A UN BIKEPARK QUE NO TENS QUE ESPERAR EL REMONTE, I ACAVES FENT MES BAIXADES DE LES QUE EL COS POT AGUANTAR, EL CIRCUIT, UNA MICA ESTRANY,COMENSAVA EN UN FORT DESNIVELL ENLLASANT UNES 5 O 6 CURBES COM PODIES AMB ELS FRENOS CLAVATS, PER DESPRES FER UN TRAM MOLT RAPID I DE COP A DINS AL BOSC A UN TRAM ESTRET I PLE D'ARRELS, EL QUE FEIA QUE NO PUGESIS AGAFAR UN RITME SEGUIT, A MIJA TARDE, JA MEN DONAVA CONTE QUE NO PODIA SEGUIR A LA GENT QUE NORMALMENT ESTA FENT ELS TEMPS MEUS, AIXI QUE UNA MICA RALLAT I A DESCANSAR QUE EL DOMENJE ERA LA CARRERA.


EL DOMENJE VAI A FER LA PRIMERA D'ENTRENOS, ESTAVA BAIXANT BE, EL QUE EM VA FER PROVAR UNA TRASADA NOVA A LES ULTIMES ROQUES DEL CIRCUIT QUE ES SALTAVEN , PERO... UN ENORME PI ES VA POSAR EL MITG I EM VA FRENAR EN SEC ,


UNA MICA ANDOLORIT DEL HOMBRO I COMA VAI A FER LA SEGONA I A ESPERAR LA CARRERA.


COM JA ESPERAVA LA CARRERA EM VA ANAR BE, PERO ELS TEMPS NO EREN ELS QUE HAVIA DE FER, PERO NO PODIA FER MES, NO SE SI EL CIRCUIT NO SEM DONAVA BE O KE VA PASAR LA CUESTIO ES QUE ES EL PITJO RESULTAT, ANANT-ME BE LA CARRERA DE L'HISTORA. EL 65 DE 130 U AIXI . AIXI QUE A ESPERAR LA PROXIMA I ULTIMA A L'ESTACIO D'ESQUI DE VALLTER 200O A FINALS DE MES.
PD. HAVER SI ELS CRAKS DEL MTB EM PASEN UNA CRONICA DE LA TURBON TOUR I LA PENJO

Cap comentari:

Publica un comentari