12 de jul. 2012

Vipxtrem

Dia: 7 Juliol de 2012
Llocalitzaciò: Vimbodí
Temperatura:21ºC
Ambient: 100% btt = VIP Xtrem!!


Són les 7 del matí i 5 bici-ats, entre els més de 500 participants, emprenen el repte.

Bepo surt al capdavant de la cursa,està fort, i així ho demostra en una 8ª posició, fent un temps fantàstic que reflecteix la bona condició física de la que disposa. (6h42')
Nosaltres (Pere,Simó,Jordi,Inko) sortim en grupeta, així ho haviem decidit i així ho fariem durant tota la cursa.

Primers kms i cap incidència important, llevat d'un parell de sortides de cadena de la montura de Jordi. El dia és ideal per una kilometrada com aquesta, després de les setmanes de calor sembla que avui ens respecta. El recorregut em sembla idoni per una prova d'aquestes característiques, pujades llargues i continuades, baixades sense relax, i en cada tram de baixada una mica de senda per acabar de posar els meus canells a to, ja que últimament em decanto més cap a la carretera.

Parem a tots els avituallaments, no en perdonem cap, això que al primer avituallament un de nosaltreS ....no dIré el noM.... prÓposa de no parar, no parar ...però, per unanimitat de la grupeta, al final  parem a tots,  menjem i bebem força, potser massa i tot. Els avituallaments estan molt ben servits: begudes isotòniques fresques, fruita,fruts secs,bocadillets...
A tot això ja ens plantavem a les 9h30' cap punxada en 12 rodes i ja arribavem,quedaven els últims km, això ja estava!!!
Al final una bona curtida (9h50') en grup, retrobament en amics i noves amistats.
To be continued......

*crònica currada per Inko


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada