28 de febr. 2012

LA CAMETA COIXA (MIRAVET)

El passat diumenge 26 de febrer va tenir lloc a Miravet la 4arta.Cursa de Muntanya la Cameta Coixa,amb un recorregut de 19 km i 1200m.de desnivell positius. La sortida té lloc a les 9:30 del matí des de la plaça de l'Arenal i ens espera una temperatura primaveral,tot el contrari que a l'anterior cursa,la del Frare de Ginestar. El recorregut transcorre en gran part(98%)per senderes i corriols i ens porta al punt més alt a 398(la Talaia de Gaspar),fins aquest punt ens hi condueix el so d'una música d'un sac de gemecs que ens espera per donar-nos forces i poder seguir endavant. Remarcar també que les fortes pendents que tenia la cursa eren molt tècniques i no et permetien treure la vista del terra en cap moment. Dels 271 corredors que van assistir a la cursa 3 erem dels Bici-ats de la Terra Alta,el Xavier Alanyà que va arribar en 59ena posició i un temps de 2 hores i 26 minuts,el Joaquim Vernet que la va completar en 97ena posició i un temps de 2 hores i 38 minuts i un servidor,Jordi Riera en 52ena posició i 2 hores i 24 minuts. El millor temps el va marcar en Xavier Espiña,corredor de la Selecció Catalana,amb 1 hora i 46 minuts. Felicitar els companys de Miravet per la bona organització i ara fins la propera a la Pobla,a la Cursa Serra de les Fites el pròxim 1 d'abril. Jordi Riera