1 de jul. 2011

V Marató de Xerta- III Duextrem d' Amposta- I Transplanes de Santa Bàrbara





Amb onze Bici-ats vam estrenar la Xallenger Terres de l’Ebre, el dia 29 de Maig a Xerta, sent el club amb més participants, amb set companys que van triar el recorregut llarg amb 64 km i 1.500 m. de desnivell i quatre el curt amb 38 km i 600m. de desnivell.

La següent cursa la teníem a Amposta, en un marc espectacular tant com el lloc de la sortida com les diverses proves que es celebraven el mateix dia, amb una duatló, una cursa de muntanya , una marxa de muntanya i la cursa de btt, en total 470 participants.
En aquesta ocasió vam anar-hi tres bici-ats: Bepo, Joan Alvarez i jo, (Busom) a fer la cursa de btt amb un recorregut llarg de 43 km i 1100 m de desnivell i un de curt de 35 i 750 m de desnivell; tots tres vam fer el llarg que personalment el vaig trobar durillo, ah! les dutxes espectaculars i si no pregunteu als que hi van anar.

I per últim la I Transplanes, que vam anar Bepo i jo; ja que un bon numero de bici-ats el dia abans va fer uns quants quilometres anat a Zaragoza. En aquest cas també hi havia dos recorreguts a triar, un de 47 km i l’altre de 22 km, també vam fer el llarg amb uns 600 m de desnivell, poc desnivell, molt pla al principi i una mica dur ja que la majoria de camins eren de riera i pedra de cantera , i al final amb una pujada per camí i senda per fer el desens de la senda de l’Arboç i llavors encarar els últims quilometres fins l’arribada, un total de 122 participants.

Les classificacions d’aquestes curses les podeu trobar a xallenger.blogspot.com i les fotos als diferents blogs dels clubs organitzadors de les curses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada