18 d’oct. 2010

TRENCA-TORROMPERS

Ahir es va disputar la segona marxa btt trenca-torrompers a Vilalba dels Arcs i en general en fem un bon balanç, el dia es va despertar amb força fred i vent però amb sol, els camins estaben en perfectes codicions per practicar mountainbike i al final 136 bikers van omplir camins i senders del terme de Vilalba. Com es habitual vam preparar dos circuits de 31 i 42 km respectivament que dicurrien per camins i senders de no molta dificultat tècnica però molt divertits. El primer corredor en creuar l'arc d'arribada del recorregut curt va ser Joan Marti, i els tres primers del recorregut llarg van ser Jordi Martorell, Enric Martorell i Alexandre Marrasse en aquest ordre.
En arribar teniem preparats entrepans de llonganissa a la brasa i begudes per tots els participants, també hi va haber un mini circuit btt i un castell inflable pels més petits.
En general en fem un balanç molt positu i ja estem pensant en la edició 2011, volem agraïr a tots els que han col·laborat per marcar, controlar circuit, cronos, equip de brasa, etc.. i especialment a l'Ajuntament de Vilalba, Feribex, D.O Terra alta, Celler Bullidora, Celler Clua, Consell Comarcal, Ajuntament de Corbera, edp renovables, Covilalba, Experiment Grafic, Caixa Tarragona, Cash Gandesa, Maseo, Esther, Oriol, etc...

Podeu consular les classificacions a la pagina de la marxa, tan aviat com tinguem les fotos les publicarem.

moltes gracies a tots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada