28 d’oct. 2010

SORTIDA DIUMENGE DIA 14 NOVEMBRE

El proper diumenge dia 14 de novembre farem una sortida acompanyant als companys de la Penya Cicloturista Cambrils que volien fer una sortida per les nostres terres i ens hem ofert a fer-ho.
Pels que vugueu venir la sortida sira de Vilalba dels Arcs - Rossinyol a les 8:30 (si hi ha algún canvi en l'horari ho comunicarem amb antelació) anirem direció Pobla de Massaluca per la senda de Varvall, de la Pobla direcció Nonasp on farem el tram "estrella", la trielarea del Castell de Nonasp, es bastant llarga amb trams de baixada i trams de pedalar que ens portarà fins al Matarranya molt prop de Faió (val la pena), després anirem un rato per la bora del Riu i pujarem fins a Faió pero sense entrar al poble un tram de 3km de carretera fins l'estació de tren de la Pobla. D'allí pujarem fins la Pobla per la trialera de les Vallimales, senda amb pujada ciclable al 100 % amb un parell de punts tècnics pero que es poden fer i els últims quilometres fins al poble de camí. De la Pobla tornarem cap Vilalba passan per la senda de la cursa del Open Btt i els trams finals per pistes.
Aproximadament son entre 45 - 50 km força trenca-cames i portarem bocata per esmorzar.
Per més informació 680 17 46 97

2 comentaris:

  1. Ei companys de pedals !!!
    Vinga que avui hem anat un amic i jo a deixar-vos el sender del Castell net i arregladet per tal que el podeu disfrutarlo a tope !!!
    Salutacions desde Nonasp.
    Javi www.nonaspenbici.com

    ResponElimina
  2. Joan Ramon15/11/10 23:04

    Gracies Javi i companyia per la feina de neteja de la senda del Castell, jo no vaig poder anar-hi,aixi que ja tens una ruta per ensenyar-me un dia de estos.
    Salud i pedals.

    ResponElimina