17 de juny 2010

CAMPIONATS CATALUNYA DH TAVESCAN




El pasat cap de setmana 12-13 vam anar a Tavescan a disputar la 6º prova de la copa catalana que a la vegada enren els Campionats de Catalunya.

Vam arrivar divendres per la tarda, a "l'estacio d'esqui", era un petit refugi al peu de la Pica d'Estats amb un sol telecadira de 2 places , i vam anar a fer un cap d'ull a la part vaixa del circuit. El temps avia donat aigua per tot el cap de setmana , i aixo es notava, no havia la gent que sol haver.



El dissabte ens aixequem i nam a fer les preimeres baixades d'entreno, i ens diuen que la part de dal del circuit, s'ha anulat ja que tal i com esta tot de mullat i com es el circuit es una locura fer-ho, igualment baixem pel tros que han anulat, i efectivament alli no es pot correr, no per complicat, pero era pista que no s'havia rodat mai i era totalment inciclable. Aixi que al final el circuit quedava amb molts trosos de pista d'esqui oberta fes zig zag i entrades i surtides a bosc, amb molt desnivell , plenes d'arrels i fang que feien que aguesis d'estar (com Joan Laporta ) al loro. vam acavar el dissabte amb 11 o 12 baixades d'entreno , es el que te tenir telesilla i no fer cues per esperar el remonte,que acaves fet pols de tant de baixar, no va caure ni una gota, i aixo que esperavem que estes tot el cap de setmana diluviant.

Domenje ens aixequem una maniga d'entrenos i a esperar l'hora de sortida, 1º maniga i Pere C. fa un temps de 3, 22 i yo 3,21 , no esta malament pero esperem milorar una mica a la segona Pere C es queda amb el mateix temps, yo com soc dels ultims en baixar noto que la pista comensa a estar algo mes seca, (ja que el domenje tampoc va caure ni una gota), i puc apurar una mica mes a les sones de bosc que a la primera maniga patiaven, al final ho rebaixo a 3,16, pero tots els altres tambe baixen el seu temps, al final Pere C queda 6º M-30 i jo 8º elit. ara a esperar fins al setembre les 2 curses que falten i tota la copa urban, aurem d'anar tot l'estiu de bikepark.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada