28 de maig 2010

OPEN ESPANYA TARTAREU


Pedres, pols, terra , calor molta calor es el que ens vam trobar este cap de semana a la 2º proba del open d'espanya de descens i puntuable per la copa catalana.
Dissabte vam arrivar p ronte per poder inscriurens i entrenar amb calma , ja que erem casi 300 corredors, el dia va anar be i vam poder fer 7 o 8 baixades d'entreno i perque no vam voler mes.
El domenje ens despertavem pronte per esmorzar i anar a fer la baixada de reconeixement avans de la carrera, cuartielles en feia 1 ja que sortia dels primers, i yo sortia 2 hores mes tart aixi que tenia temps de fer 2 baixades.
A la cursa Pere C. punchava a la primera maniga i esperava a crusar la linea de meta per aixi poder fer la 2º maniga sortint el primer i que ningu molestes, yo baixava be pero sense jugamela, ja que en teoria la bona es la segona maniga, la primera es sol clasificatoria ( sort que no va ser aixi al fina) i em sortia un temps de 3,43 que em colocava el 18 elit.
A la 2º maniga Pere C. cometia alguns fallos i al final feia un temps de 3,51 i es colocava 21 m-30, ara era yo el que punchava a la 2º maniga i em quedava sense posiblitat de millorar, pero ja estava satisfet de la primera maniga, quedant al final el 21 elit.

ara a esperar la proxima els dies 11-12-13 de juny , els campionats de Catalunya a Tavescan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada