17 de març 2010

S.ANDREU DE LA BARCA












El pasat cap de setmana Pere Cuartielles i Pere Rofes ens vam desplasar a S. Andreu de la barca per correr la 2º proba de la copa catalana de descens, el dissabte vam fer unes 8 baixades dentrenament, a un circuit que ja coneixiem d'altres anys, pero enguany, degut a les ultimes nevades estava molt umit i patinava molt, havien camviat sol el final, per evitar arrivar molt raqpid, ja que altres anys la gent prenia mal pe rculpa d'un arrivada molt rapida, y enguany ho van camviar ,posant un petit tallat per fer disminuir la velocitat ( no se que va ser pitjor) y que tambe va provocar moltes caigudes.
Lo domenje vam fer 2 baixades dentreno i a la carrera, Cuartielles va tenir un problema amb la cadena a la primera maniga, y a la segona li va anar be amb un temps de 2,12 que el posava 19 M-30 de 68 i 108 a la general de 348 participants, i yo pinchava a les 2 maniges de carrera la roda de davent fent mitg circuit amb la roda perdent aire y tot l'ultim tram tocant la llanta entera ( Tallat incluit) i acavava amb 2,16 ,44 elit de 69 i 152 de 348, desastre de carrera i a esperar la proxima este fi de semana a Vilajuiga .

La prova la va guanyar Bernard Guardia (Massi) amb un temps de 1,48 a 4s. del segon clasificat Fabien Barel ( 2 cops campio del mon de dh)

video on board del circuit http://vimeo.com/10203560

2 comentaris:

  1. Ei fieres, si sembleu uns pros a les fotos,molt bé gent-decenders, Força Bici-ats.

    ResponElimina
  2. son les machins del dh..
    Força Bici-ats

    ResponElimina