16 de març 2010

CRONICA GRAN PREMI MASSI BANYOLES

Vaig arribar a Banyoles el dissabte al migdia, per poder donar una mirada al circuit, desprès de la setmana de neu i fred que haviem tingut esperava que hi hagués força aigua i fang. L'organització es va veure obligada a canviar un tram del traçat ja que es trobava en mal estat, tot i això vaig poder comprovar desprès de dues voltes que el recorregut tenia molt fang i en alguna ocasió havia de baixar de la bici. El diumenge vam sortir a les 10:00h del matí, m'esperaven 4 voltes de 7,5km. Tot i la possibilitat de patir una caiguda o de xafar el canvi per l'estat del circuit la cursa hem va anar força, amb un temps de 1 hora i 44 minuts, 62ena posició de 115 participants que van completar el total del circuit en master 30. El primer de la categoria fou en Xavier Carnisser amb 1 hora i 27 minuts. Podeu consultar el resultat de totes les categories a:

http://www.ocisport.net/es/detail_news.php?news=1424

per veure les fotos clikeu aqui:
http://picasaweb.google.es/jordirf/BanyolesGranPremiMassi2010?feat=email#5448985917437996226

*Crònica escrita per Jordi Riera

3 comentaris:

  1. Molt bé Jordi, tot un valent lluitant amb aquet munt de gent i fang, vas deijar el prestigi del club en bona possició, Força Bici-ats.

    ResponElimina
  2. Ou yeah, molt bona la crònica! D'esta manera, en un cop d'ull veiem l'evolució dels ciclistes amics. Ens veiem la setmana que vé a la Volta.

    Cugat

    ResponElimina
  3. Molt be Jordi, estas fet un fiera, continua així que vas be!

    ànims bici-ats!

    ResponElimina